Η γεύση που θυμόμαστε από την μαμά μας…με μια υπέροχη δροσιστική παραλλαγή!

Από την Εύα Φιλιπποπούλου (αρχισυντάκτρια του sidagi.gr)

Υλικά

1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μικρές μερίδες
250γρ γιαουρτι
Λίγο ελαιόλαδο
250 γρ μανιτάρια
3 κρόκοι αυγού
2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Σωτάρουμε το κρέας στο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Βάζουμε λίγο νερό και αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσει ελέγχοντας το να μην κολλήσει. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι ακόμη.

Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Ρίχνουμε λίγο από το ζουμί του φαγητού και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να πήξει η σάλτσα.Περιχύνουμε το κρέας.
Συνοδεύουμε το κρέας με άγριο ρύζι.