Το εστιατόριο του Radisson Blu Park Hotel μπαίνει δυναμικά, αυτό το χειμώνα, στο χάρτη των καθημερινών γαστρονομικών επιλογών της πόλης.
Ο σεφ Κώστας Τσίγκας προτείνει νέα πιάτα και ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του
Cooked Freshness. Eποχικές και οργανικές πρώτες ύλες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ένα μοναδικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη.

Δοκιμάσαμε το νέο μενού και μαγευτήκαμε γι’ ακόμα μια φορά με την δημιουργική διάθεση του Κώστα Τσίγκα!

Γεύσεις που δένουν αρμονικά με την εποχή, την διάθεση και την φιλοσοφία του εστιατορίου! Πιάτα που σε ενθουσιάζουν με την πρώτη ματιά και το food styling και σε κερδίζουν ξεκάθαρα στην πρώτη μπουκιά!
Ξεχωρίζει, για αρχή, ο φρέσκος σολομός με αβοκάντο, λαχανικά, quinoa (bio), σόγια, λάιμ και miso, τα χτένια με jamon πορτσίνι μανιτάρια και ταρτουφάτα, ο φρέσκος τόνος μαριναρισμένος σε miso με σάλτσα από γλυκά μπιζέλια και ψητά καρότα.
Για τη μέση, polenta με ψητά μανιτάρια και λαχανικά mascarpone, σάλτσα gremolata και κεφτεδάκια και τη συνέχεια short rib στιφάδο πατάτες και romanesco η black label burger με τρούφα, τυρί ταλέτζιο και «μαρμέλαδα» μπέικον.

Είτε επιλέξετε, για το τέλος, γαλακτομπούρεκο με σιρόπι εσπεριδοειδών και yuzu είτε την pavlova με γιαούρτι και άγρια berries η απόλαυση είναι δεδομένη.
Η βραδιά μας κλείνει μ’ ένα από τα signature κοκτέιλ που απολαμβάνουμε στο bar του εστιατορίου.

Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές ενός μοναδικού μενού, φέτος St’astra.
Mε health centered προσανατολισμό και ιδιαίτερη προτίμηση στα superfoods, ο Κώστας Τσίγκας που επιμελείται το μενού, με σεφ κουζίνας τον Δημήτρη Κανταράκη, μας προτείνουν να φάμε υγιεινά και …πεντανόστιμα.

Kαι … κάθε Κυριακή, 12:00 – 17:00, θα επιστρέφουμε με τους φίλους ή την οικογένεια μας για το brunch μας St’astra.

Εμείς περάσαμε υπέροχα… η σειρά σας τώρα!