Η Τερέζα,ο Βασίλης, η Μαρία, ο Αρης και η Μάρδη επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος…του παιχνιδιού!

 Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία, ο Άρης και η Μάρδη μαζί με τον “Φαταούλα”, τη «Φαταούλενα» τον “Αστακό” , τον «Βάτραχο» , την «Καραβίδα» και  τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της “Χοραλίας”  επιστρέφουν στον «τόπο του… εγκλήματος, του παιχνιδιού και της χαράς» και περιμένουν  τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη! Η παράσταση των αγαπημένων Xana Zoo διανθίζεται με την προσθήκη ιστοριών από την “Χοραλία” την νέα μαγική, παραμυθένια χώρα που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης!

 Οι Xana Zoo θα “κλέψουν” τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων και θα μας παρασύρουν όλους σε ένα μαγικό κόσμο! Τον κόσμο που δημιουργεί ο Μάνος Βαφειάδης και που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους.

Η παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τραγούδι, παιχνίδι και χορό σε μια παράσταση την  σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Κώστας Καπετανίδης.

Με ζωηρά φώτα και χαρούμενη μουσική θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!

Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί “μαλώνουν” το “Φαταούλα” και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους …”αρπάχτρες”.

Όλα αυτά θα συμβαίνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή σ΄εναν από τους καλύτρεους χώρους των Αθηνών, με την πιο εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και μια τεράστια γιγαντοοθόνη.  Και μην ξεχνάτε ότι στο Xana Zoo Kids Club μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσετε όλοι μαζι , Happy Birthday όσο στην οθόνη βλέπουμε φατσούλες αυτών που γιορτάζουν!!!!

Με αυτά και με αυτά, αλλά και με πολλές ακόμα εκπλήξεις, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

https://www.facebook.com/XanaZooKidsClub

Oι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το παιδικό- και όχι μόνο- κοινό, θα βρίσκονται

κάθε Σάββατο και Κυριακή στο

XANA ZOO KIDS CLUB
ΙεράΟδός 11, Γκάζι

Τηλ: 213 0185050

Εύκολη πρόσβαση με το μετρό
Σταθμός ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Ώρες παραστάσεων
Σάββατο 5:00 το απόγευμα και
Κυριακή 12:00 το μεσημέρι

Τιμή εισόδου
Προπώληση 10 ευρώ
ταμείο 12 ευρώ

Ομαδική προσφορά: στα 5 εισιτήρια το ένα δωρεάν

και στην προπώληση και στο ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων
www.tickethour.gr

 

Η  «Xοραλία»  του Μάνου Βαφειάδη και των Xana Zoo κυκλοφορεί από την Heaven, σε διπλή έκδοση(dvd +cd). Είναι ένα μουσικοχορευτικό οπτικό υπερθέαμα, σε περιβάλλον 3D, πουκυριολεκτικά συναρπάζει μικρούς και μεγάλους!

 Η Χοραλία είναι γεγονός! Και ξεδιπλώνει τα χρώματα της μέσα μας. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε  και εσείς πολίτης αυτού του μαγικού κόσμου.