Η Ellen DeGeneres αγαπά κάθε τι προσεγμένο πόσο μάλλον όταν αφορά την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού της.

Η κωμικός και η σύζυγός της, Portia de Rossi, αγόρασαν το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα για 45 εκατομμύρια δολάρια, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Sotheby’s International Realty στην The Huffington Post.

Και ενώ μπορεί να περιμένετε το σπίτι της Ellen να είναι μια “παιδική χαρά” τόσο στο ύφος όσο και στα χρώματα, το σπίτι των 10.500 τετραγωνικών φαίνεται εκπληκτικά εντυπωσιακό.

Χτισμένο πριν από δεκαετίες, για να παραπέμπει σε ιταλική βίλα του 17ου αιώνα, το σπίτι  της Ellen, ύψους περίπου 17 στρεμμάτων, αποπνέει “τον ρομαντισμό και τη φινέτσα της παλιάς εποχής”!

Το υπέροχο αυτό  σπίτι  διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και εντυπωσιακά εννέα τζάκια. Μετά την αγορά του το 2013, η DeGeneres και η De Rossi αγόρασαν δύο γειτονικά ακίνητα και πρόσθεσαν πισίνα, γήπεδο τένις και μια  πρόσθετη πτέρυγα που θα φιλοξενεί τους επισκέπτες!Αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό σπίτι του ζευγαριού, καθώς όπως  είναι γνωστό το ζευγάρι διαθέτει κι άλλα οικήματα τα οποία αγοράζει και πουλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα!