Την Παρασκευή 19 Μαϊου, η παγκοσμίου φήμης ισπανική αλυσίδα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης (από το 1988) Springfield πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Springfield store στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου (Πλάτωνος 2 και Αγ. Γεωργίου)!

Σε ένα εντυπωσιακό κτίριο τριών ορόφων, με μοντέρνο, βιομηχανικό design, η δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα, υλοποίησε τα εγκαίνια του καταστήματος παρέα με τον 95.2 Athens DeeJay και την εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου – live – καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους όπως τους Μέμο Μπεγνή, Ρένο Ρώτα, Βίκυ Κάβουρα, Αντωνία Καλλιμούκου και Κατερίνα Γερονικολού.

Επισκεφθείτε σήμερα το Springfield store και ανακαλύψτε μια τεράστια γκάμα από γυναικεία και αντρικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για τους millennial’s που θέλουν να αισθάνονται όμορφα και να δείχνουν υπέροχα. Το brand «SPRINGFIELD» αποτελεί ακόμα μία ισχυρή μάρκα που περιέρχεται στο δυναμικό της εταιρείας του Ομίλου Επιχειρήσεων Κωνσταντίνου, Alimar Development Α.Ε., ισχυροποιώντας περισσότερο την παρουσία του στην ελληνική αγορά λιανικού εμπορίου.

Springfield Store

Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι