Η Άνοιξη έρχεται γεμάτη χρώματα και στο μακιγιάζ!

από την Δήμητρα Μαντά

Το μακιγιάζ, ιδιαιτέρως αυτή την εποχή, υποστηρίζει την καλή μας διάθεση αρκεί να μην υπερβάλουμε στους χρωματικούς συνδυασμούς και να ακολουθούμε τον χρυσό κανόνα ότι πρέπει πάντα να είμαστε ο εαυτός μας και να αναδεικνύουμε την εικόνα μας.

Δανειστείτε και ενσωματώστε λοιπόν τις τάσεις του μακιγιάζ για την φετινή Άνοιξη τολμώντας τα έντονα παστέλ χρώματα στα μάτια και στα χείλη για ένα λαμπερό αποτέλεσμα! Τα χείλη και τα μάτια κλέβουν την παράσταση για φέτος σε όλες τις πασαρέλες και τα αναδεικνύουν με έντονες αποχρώσεις.

Οι φετινές τάσεις λοιπόν μας προτείνουν:

Μάτια: όλες οι αποχρώσεις του ροζ, του πράσινου αλλά και της λεβάντας είναι must για την φετινή άνοιξη, πολύ περισσότερο αν συνδυαστούν με μολύβια στους ίδιους χρωματισμούς ή για πιο έντονο αποτέλεσμα με eye-liner σε γκρι ή μοβ χρώμα. Τολμήστε τις χρωματικές αντιθέσεις, όπως πράσινο μολύβι στο κινητό βλέφαρο και άφθονη μοβ-ηλεκτρίκ mascara. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Χείλη: φούξια, ανοιχτό κόκκινο καθώς και όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί κυριαρχούν στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ! Παίξτε με παστέλ αποχρώσεις καθώς θα σας προσφέρουν ένα πιο έντονο και φρέσκο αποτέλεσμα, προσοχή όμως στους χρωματικούς συνδυασμούς με τα μάτια. Προτείνω τους συνδυασμούς μοβ ανοιχτό στα ματιά με φούξια κραγιόν / χακί στα μάτια με ανοιχτό πορτοκαλί στα χείλη / bronze στα μάτια με παστέλ πορτοκαλί στα χείλη, δοκιμάστε τα και θα τα αγαπήσετε!

Μάγουλα: τα μάγουλα θέλουμε να δείχνουν φρέσκα, προτιμήστε παστέλ και ματ αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί και δοκιμάστε σε αρκετές περιπτώσεις την ανάμιξη των δύο χρωμάτων για ένα αποτέλεσμα που θα σας ξετρελάνει!