Το party της Meghan Markle για τον επικείμενο γάμο της είχε θέμα “Spa” σε ένα χώρο πραγματικά υπέροχο!

Η Meghan Markle πριν μερικές ημέρες απόλαυσε το party που διοργάνωσαν για εκείνη οι κοντινές της φίλες, δυο μήνες περίπου πριν παντρευτεί τον «πρίγκηπα» της, στις 19 Μαϊου!

Το party έγινε στο Soho Farmhouse στην εξοχή του Oxfordshire, περίπου δύο ώρες έξω από το Λονδίνο! Στην συγκεκριμένη λέσχη με ρουστίκ στοιχεία, της οποίας τα μέλη είναι ξεχωριστές προσωπικότητες, ο φίλος της Meghan, Markus Anderson που φημολογείται ότι την γνώρισε στον Χάρι, είναι σύμβουλος στην λέσχη αυτή και εκείνος που οργάνωσε το party!

Ο χώρος βρίσκεται μέσα σε 100 στρέμματα γης και διαθέτει μια σειρά από πολύ όμορφα διακοσμημένες καμπίνες και εξοχικές κατοικίες, spa, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα θέατρο, γήπεδα τένις και μπορείς να απολαύσεις βαρκάδες, ιππασία, εστιατόρια σε αχυρώνες και πολλά άλλα!!!

Πραγματικά, ο χώρος αυτός δείχνει παραμυθένιος και αποτελεί έναν τέλειο προορισμό για χειμωνιάτικες εξορμήσεις! Βέβαια και το καλοκαίρι, ο χώρος είναι μαγευτικός! Δεν έχει γίνει σαφές αν η Kate Middleton ήταν επίσης εκεί! Πιθανά και να βρίσκεται στο επερχόμενο bachelorette party, το οποίο αναμένεται να είναι επίσης για… λίγους και καλούς!