Σύμφωνα με δημοσιεύματα του προηγούμενου μήνα η Σκάρλετ Γιόχανσον φημολογούταν ότι είχε παντρευτεί κρυφά τον αρραβωνιαστικό της Romain Dauriac όταν εθεάθη φορώντας μια γαμήλια ζώνη για δαχτυλίδι στο δάχτυλό της.

Φαίνεται ότι οι φήμες ήταν αληθινές, και η Scarlett και ο Romain έχουν πράγματι παντρευτεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η 30χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον γάλλο δημοσιογράφο σύντροφό της σε μια τελετή λίγο μετά την άφιξη της κόρης τους Rose, το Σεπτέμβριο.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα, «Η Scarlett και ο Romain παντρεύτηκαν σε μια πολύ οικεία τελετή μετά τη γέννηση της κόρης τους. Κράτησαν το γάμο μυστικό, γιατί δεν ήθελαν και οι δυο να δημοσιοποιηθεί.»

Πολλοί πίστευαν ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν στη πατρίδα του Romain στο Παρίσι, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε μυστική τοποθεσία στις ΗΠΑ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας του Χόλιγουντ, στη πατρίδα της Scarlett της Νέας Υόρκης.

Το διάσημο ζευγάρι, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει το γάμο τους, άρχισε να βγαίνει το 2012 και αρραβωνιάστηκαν το 2013.

Η Σκάρλετ είχε αναφέρει κάποια στιγμή ότι δεν ήθελε να «βιαστεί» δένοντας τον κόμπο, προσθέσε όμως ότι «η δέσμευση είναι μία συναρπαστική στιγμή την οποία πρέπει να την απολαύσεις πραγματικά.»