Πιπεριές γεμιστές με φέτα

Από την Εύα Φιλιπποπούλου
(αρχισυντάκτρια του sidagi.gr)

Για 4-6 άτομα

1 φλυτζάνι μαγοινέζα
1/2 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα
4 μεγάλες πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
ξίδι
μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊαντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.

Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.

Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.