Οι έξι κυρίαρχες τάσεις διακόσμησης σπιτιού για το 2018, σύμφωνα με το Pinterest!

Σίγουρα το Pinterest για πολλούς από εμάς έχει αποτελέσει μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών για οτιδήποτε θελήσουμε. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, η επισκεψιμότητα όσον αφορά στην διακόσμηση σπιτιού ήταν 75% για το προηγούμενο έτος. Επίσης, φαίνεται πως εκείνοι που ενημερώνονται από το Pinterest ξοδεύουν ένα 27% περισσότερο στην διακόσμηση του σπιτιού τους από εκείνους που δεν το ακολουθούν! Οι ακόλουθες τάσεις φαίνεται πως θα αποτελέσουν μόδα για το 2018 και είναι οι εξής:

1. Η τέχνη στον τοίχο σας!

Οι άδειοι τοίχοι φέτος είναι εκτός μόδας! Οι ταπετσαρίες στους τοίχους αυξήθηκαν κατά 637% αυτό τον χρόνο! Αποτελεί οικονομική λύση με αποτέλεσμα ξεχωριστό!

Βρες ταπετσαρίες τοίχου ΕΔΩ.

2. Τα «μοτίβα» των φυτών!

Το ζωντανό φύλλωμα αποτελεί τάση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και όχι μόνο το 2018. Η επισκεψιμότητα για αυτή την κατηγορία στο Pinterest αυξήθηκε φέτος κατά 533%!

Βρες τα αγαπημένα σου φυτά ΕΔΩ

3. Μίξη μεταλλικών στοιχείων!

Ο συνδυασμός διαφόρων μετάλλων και αποχρώσεων του μετάλλου είναι το νέο trend για όλους του χώρους του σπιτιού σας! Η επισκεψιμότητα για την συγκεκριμένη τάση αυξήθηκε κατά 423%!

Βρες τα αγαπημένα σου μεταλλικά χρώματα ΕΔΩ.

4. Το «παλιό» μωσαϊκό γίνεται «νέο».

Τα σχέδια του μωσαϊκού επιστρέφουν από την δεκαετία του 1970 και τα νέα σχέδια έχουν απίστευτα μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και το αποδεικνύει το 316% των επισκέψεων!

5. Το ταβάνι αρχίζει να τραβά τα βλέμματα!

Από μόνο του αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο του σπιτιού. Το ιδιαίτερο χρώμα, οι ταπετσαρίες ή οι περίεργες υφές είναι τάση για το 2018! Η αναζήτηση στο Pinterest αυξήθηκε στα 310%!

6. Μια τάση που θα μας απασχολήσει το 2018 είναι τα μπάνια που θυμίζουν spa!

Μπορεί να μην είναι εφικτό να ταξιδέψουμε στις Μπαχάμες… όμως μπορούμε να μετατρέψουμε το μπάνιο μας σε ένα τέτοιο μέρος με έπιπλα από μπαμπού και ό,τι άλλο θυμίζει… καλοκαίρι! Η επισκεψιμότητα για την τάση αυτή αυξήθηκε στα 269% φέτος!!!

Βρες τα πάντα για ένα ονειρεμένο μπάνιο ΕΔΩ