Όσοι έχετε φανταστεί ένα γάμο μέσα στο χειμώνα, σε ζεστό περιβάλλον και με ατμόσφαιρα που θυμίζει φύση και γεμίζει ενέργεια, οι πέτρινοι χώροι είναι η καταλληλότερη πρόταση.

Ποιό είναι το θετικό των πέτρινων χώρων;Μα  φυσικά η αίσθηση που σου δίνουν όταν σε περιτριγυρίζουν η πέτρα και το ξύλο, αίσθηση ότι βρίσκεσαι σ’ έναν οικείο χώρο που αποπνέει ζεστασιά.

Ο μοναδικός χώρος εκδηλώσεων  με πέτρα στον Πειραιά, είναι ο Πειραιάς 1911, ένας εκπληκτικός πολυχώρος στο κέντρο του Πειραιά δίπλα στο λιμάνι, κτισμένος σ ένα παλιό κεραμοποιείο.

Το παλιό κεραμοποιείο να δεσπόζει μέσα στον χώρο και με τον συνδυασμό πέτρας, ξύλου και σίδερου, οι εκδηλώσεις αποτελούν την δική τους μοναδικότητα κάθε φορά.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1911

www.pireas1911.gr

Πάμε πιο ανατολικά και συγκεκριμένα στην Παιανία όπου συναντάμε έναν καταπληκτικό πέτρινο χώρο. Ένα σύγχρονο οινοποιείο…τους Αμπελώνες Μάρκου.

Το ονειρεμένο βράδυ του γάμου σας, ή το συγκινητικό πρωινό του νεοφώτιστου παιδιού σας είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα τόσο στην ζωή ενός ζευγαριού όσο και για τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Αυτή την αγάπη λοιπόν περικλείει στις γαστρονομικές δημιουργίες του ο Chef Βασίλη Νικολόπουλος .Σκοπός των επαγγελματιών στους Αμπελώνες Μάρκου είναι η δεξιωσή σας να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ

www.ampelonesmarkougroup.gr