Η επίσκεψη (τουλάχιστον μια φορά το μήνα) στο κομμωτήριο σου είναι αναγκαία για να σου εξασφαλίσει ένα γερό και περιποιημένο μαλλί.

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Η σχέση μου με το κομμωτήριο ήταν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους. Όχι εξαιτίας  των καταστημάτων (προς Θεού!) αλλά λόγω του δικού μου χαρακτήρα που θεωρούσε πάντα τον χρόνο στο κομμωτήριο ,έναν βαρετό και χαμένο χρόνο. Είμαι από εκείνες τις περιπτώσεις γυναικών που ενώ θέλουν ένα άψογο αποτέλεσμα, το θέλουν εδώ και τώρα δια μαγείας έτοιμο! Η παροιμία “Μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος;” δεν λειτουργεί σε εμένα… σε καμία περίπτωση. natassa-blog-2

Υπήρξαν φορές όπου για αρκετά χρόνια έβαφα τα μαλλιά μου μόνη μου προκειμένου να γλιτώσω αυτό το “πήγαινε στο κομμωτήριο, περίμενε μια ώρα, δες όλα τα περιοδικά του κόσμου, μίλα με την κυρία απέναντι και τα σχετικά”. Προλάβαινα έτσι κι έκανα τόσες δουλειές στο μεσοδιάστημα που είχα  τον βαμμένο κότσο με το κλάμερ να μου κάνει παρέα 30 λεπτά στο κεφάλι! 30 λεπτά σωτήρια κάνοντας δουλειές μέσα στη νύχτα για να τα προλάβω όλα ενώ οι μικρές κοιμόντουσαν. Κάποιες γυναίκες ίσως και να με καταλάβουν. Κάποιες άλλες όμως ίσως και να με μαλώσουν (και καλά θα κάνουν εδώ που τα λέμε) γιατί ακόμη και το κομμωτήριο είναι μια στιγμή διεξόδου και προσωπικής απόλαυσης .Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αποφάσισα να κάνω μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά μου. Εκεί λοιπόν  συνάντησα (και αγάπησα) τα Gino Hair and More. Από τότε άλλαξε όλη μου η φιλοσοφία στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω πια το κεφάλαιο “κομμωτήριο και μαλλιά”!

Η γνωριμία μου με τον Hair Director των Gino Hair and More, Ηλία Κατσαρό μ΄εκανε να αλλάξω 180 μοίρες την άποψή μου για την περιποίηση των μαλλιών και του στιλ που μπορούν να δώσουν σε κάθε γυναίκα. Τον τελευταίο χρόνο -λόγω και των τηλεοπτικών μου γυρισμάτων- μου πρότεινε να κάνω μια τεχνική που λέγεται sombre. Για την τεχνική θα σας μιλήσω σε επόμενο Post μου γιατί ξέρω πως θέλετε πολύ να δείτε και να μάθετε.

Αυτό που δοκίμασα πριν λίγες ημέρες ήταν μια ειδική θεραπεία περιποίησης μαλλιών. Από τις συχνές βαφές και το πιστολάκια, τα μαλλιά μου ήταν αδύναμα και έσπαγαν. Πήγα λοιπόν στα Gino Hair and more για να δω τι μπορώ να κάνω….

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION4jpg

Το ραντεβού μου ήταν στο κατάστημα της Ηλιούπολης. Ο Ηλίας Κατσαρός ήταν εκεί πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος για να μου δώσει λύσεις.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION1

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION30

Και τώρα τί κάνουμε;

Ο Ηλίας μου πρότεινε μια μάσκα με πρωτεΐνη για αναδόμηση της τρίχας. Σε μαλλιά με λεπτή τρίχα, η πρωτεΐνη είναι η καλύτερη θεραπεία.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION3

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION5jpg

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION6jpg

Και η διαδικασία μόλις ξεκίνησε!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION7

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION8

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION9

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION10

Αυτό είναι το θαυματουργό μπουκαλάκι!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION31

Απλώνουμε συγκεκριμένη ποσότητα στα μαλλιά και περιμένουμε…

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION11

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION12

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION16

Επτά λεπτά είναι αρκετά για πλήρη αναδόμηση!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION14

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION15

Ο Ηλίας Κατσαρός μου εξηγεί πως αυτή η θεραπεία είναι αναγκαίο να γίνεται μια με δυο φορές το μήνα προκειμένου να έχουμε ουσιαστική προστασία της τρίχας. Τον στραβοκοιτάζω “Εδώ δεν έχω χρόνο για να έρθω στο καθιερωμένο μου ραντεβού για βαφή, θα έχω τον χρόνο να έρχομαι κι άλλες φορές για θεραπεία;” του λέω! Η απάντησή του ήταν καθησυχαστική. Μου πρότεινε να κάνω την θεραπεία μια φορά το μήνα, όταν κάνω την βαφή μου. Είναι η τέλεια ευκαιρία.Κι  χρειάζεται μόνο 7-10 λεπτά επιπλέον από τον χρόνο μου!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION13

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION17

Την συγεκριμένη θεραπεία την συστήνω ανεπιφύλακτα και στις νυφούλες!Μια αναδόμηση στα μαλλιά σας θα τα κάνει πιο ανθεκτικά σε κάθε χτένισμα που θα επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION18

Ξέβγαλμα και σειρά για βαφή!Τον τελευταίο χρόνο η αγαπημένη μου τεχνική -όπως σου είπα- είναι το sobre. Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σου χωρίς όμως να κάνεις ένα ενιαίο χρώμα στο μαλλί σου. Με αυτό τον τρόπο δεν ταλαιπωρείς την τρίχα με συνεχείς ανταύγειες! Αυτό που έχω ευχαριστηθεί στα Gino Hair and More είναι η απίστευτη τεχνική τους στο Sombre. Δεν έχεις καλύτερο!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION2

Πολύ βασικό στο sombre είναι να επιλέξεις την σωστή διχρωμία στο μαλλί σου. Η βάση να ταιριάζει απόλυτα με το άνοιγμα του μαλλιού στην προέκταση της τρίχας.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION19

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION20

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION21

Η ώρα για λούσιμο είναι η αγαπημένη μου!Μασάζ και μάσκα μαλλιών πάντα για υπέροχο χτένισμα!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION22

Στέγνωμα λίγο πριν το ίσιωμα.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION23

Ο Hair director των Gino Hair and More επιβλέπει το αποτέλεσμα. Ο Ηλίας Κατσαρός πάντα θέλει να βάζει την τελευταία πινελιά….

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION24

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION25

Βλέπεις την υπέροχη διχρωμία στο μαλλί; Και το σημαντικό; Με την θεραπεία που μόλις έκανα ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ!Αυτό κι αν είναι τέλειο!!!!

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION26

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION27

Ο Ηλίας Κατσαρός πάντα μου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για το πώς θα πρέπει να περιποιούμαι τα μαλλιά μου καθημερινά. Ειδικά τα δικά μου μαλλιά  που ταλαιπωρούνται πολύ συχνά με πιστολάκι και προϊόντα styling , έχουν ανάγκη περιποίησης και αναδόμησης.

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION28

GINO-NATASSA-SIDIROKASTRITOU-PERIPOIISI-MALLION29

Πάντα η επίσκεψή μου στα Gino Hair and More είναι πια μια επίσκεψη σε φίλους. Ξέρω πως θα με περιποιηθούν, θα μου φτιάξουν την διάθεση και  εγώ με την σειρά μου θα έχω την δική μου μικρή στιγμή απόλαυσης, περιποίησης  και χαλάρωσης!

Αυτό το ραντεβού δεν το χάνω πια…με τίποτα!!!!

natassagino

Αν θέλεις κι εσύ ν΄απολαύσεις μια αντίστοιχη θεραπεία αναδόμησης και περιποίησης μαλλιών, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις  με τα Gino Hair and More ΕΔΩ