Περιποιημένα νύχια για την τέλεια νύφη!

Όλες μας φοβόμαστε μην χαλάσουν τα καλοφτιαγμένα μας νύχια την ημέρα του γάμου μας… Οι ειδικοί προτείνουν να έχουμε ήδη περιποιηθεί τα άκρα μας τουλάχιστον μια μέρα πριν από την μεγάλη ημέρα του μυστηρίου για καλύτερο αποτέλεσμα!

Επειδή λοιπόν τα νύχια σας θα κλέψουν την παράσταση καθώς όλοι θα κοιτάζουν την βέρα ή το μονόπετρό σας, σας δίνουμε μερικές συμβουλές όχι μόνο για να κρατήσετε περιποιημένα τα νύχια σας αλλά για να κλέψουν πραγματικά την παράσταση!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο1: Φοράτε πάντα γάντια όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού. Τόσο τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούμαι για τον καθαρισμό όσο και τα χτυπήματα που δέχονται κατά το πλύσιμο των πιάτων, μπορούν να φθείρουν ή να χαλάσουν τα νύχια μας!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο2: Προσπαθήστε να φροντίζετε τα νύχια σας σε τακτά χρονικά διαστήματα τον τελευταίο μήνα πριν το γάμο σας προκειμένου να κρατάτε τα άκρα σας υγιή και περιποιημένα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο3: Κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθείτε απλώστε άφθονη ενυδατική κρέμα στα χέρια σας και καλύψτε τα μ’ ένα γάντι ή μια κάλτσα σας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στα άκρα των ποδιών. Το πρωί τόσο τα νύχια όσο και το δέρμα σας θα θυμίζει ..μωρού!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο4: Όσες από εσάς δεν αντέχετε το συνεχές βάψιμο των νυχιών… απλώστε απλώς ένα δυναμωτικό top coat επάνω στα νύχια σας για να τα προστατέψει από τυχόν σπασίματα…

ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο5: Ένα spa μανικιούρ είναι ότι χρειάζεστε λίγες ημέρες πριν το γάμο!!! Οργανώστε μαζί με τις φίλες σας ένα μανικιούρ spa party και να είστε σίγουρες πως και οικονομικό θα είναι και χαλαρωτικό και …διασκεδαστικό!!!