Παντζαροσαλάτα

Από την Εύα Φιλιπποπούλου
(αρχισυντάκτρια του sidagi.gr)

Υλικά

1 κιλό πατζάρια
1 κιλό καρότα
3 ξινόμηλα
Μαγιονέζα
Καρύδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε ξίδι για μία ώρα τουλάχιστον και μετά τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους. Τρίβουμε τα ξινόμηλα και τα καρότα.

Βάζουμε σε μια πιατέλα μία στρώση από καρότα, μία στρώση μαγιονέζα, μία στρώση καρύδι, μία στρώση ξινόμηλα και παντζάρια και στο τέλος πάλι μαγιονέζα.