Στην βεράντα ή στον κήπο…θα είναι το πιο όμορφο exotic party που οργανώσατε ποτέ!!!

 από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν πλησιάζουν οι μέρες γενεθλίων των παιδιών μου, αγχώνομαι πολύ! Ποτέ δεν ξέρω τί θέμα να οργανώσω και κυρίως ΠΩΣ θα το οργανώσω.

“Να κάνω παραμύθι; Μπα, είναι μικρή ακόμη, δεν θα καταλάβει! Να κάνω ζωάκια; Μπα, ταιριάζει πιο πολύ σε αγοράκια!!!Να κάνω πριγκίπισσες; Πάλι τα ίδια;;;;Πόσα παιδάκια θα έρθουν; Τί ηλικίες είναι; Θα τους αρέσει αυτό το θέμα που θα οργανώσουμε ή θα είναι πολύ μπεμπέ για την ηλικία τους;”……….

Ουφ! Και με ένα σωρό άχρηστες (γιατί άχρηστες είναι τελικά εδώ που τα λέμε) ερωτήσεις και αγωνίες, σου γίνεται το κεφάλι ΚΑΖΑΝΙ και είσαι πάλι εκεί που ξεκίνησες! Στο μηδέν…..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;

Φέτος λοιπόν λόγω κόστους και λόγω έλλειψης χρόνου, είπα να κάνω ένα μικρό παρτάκι στην μικρή μου κόρη, που θα έσβηνε τα terrible Twos!!!! “Μια τούρτα θα κόψουμε μεταξύ μας….” ήταν η πρώτη μου σκέψη! “Δεν θα κάνω πολλά….”

Αφού το πήρα απόφαση (ότι δεν θα κάνω τίποτα δηλαδή πέρα από μια τουρτίτσα) …τότε άρχισε το μυαλό μου να γεννά ιδέες…

Κοίταζα τα φυτά στο σπίτι και έτσι όπως έχουν μεγαλώσει μου θύμιζε κλίμα τροπικό! Άρχισα λοιπόν να ταξιδεύω και να σκέφτομαι, μέρη εξωτικά, hawaii, ψάθες, φοίνικες, ήλιο και χαλαρή διάθεση….

Ένα θα σας πω: Το exotic party που οργάνωσα στην Ιρίδια…. μου “άνοιξε” την διάθεση αλλά και την όρεξη!!! Οπως και σε όλους τους καλεσμένους μας μετέπειτα φυσικά….

Τελικά δεν χρειάζονται πολλά χρήματα: θέλει φαντασία, καλή διάθεση και πολύ όρεξη…. Όλα τα υλικά τα είχα στο σπίτι, σε κάτι ξεχασμένες αποθήκες, στο δωμάτιο των παιδιών, στο σαλόνι, στην βεράντα…. οπουδήποτε! Λίγα πράγματα προμηθεύτηκα από τον αγαπημένο μου …μανάβη και το αγαπημένο μου παιχνιδομάγαζο!!!!

Σας παραθέτω φωτογραφίες για να  πάρετε ιδέες!