Παντρεύεσαι;; Εδώ σου έχουμε 7 κανόνες που δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις!!!

Για δεκαετίες, έχουν υπάρξει λίστες «δεν το κάνουμε αυτό» και «κάνουμε αυτό» οι οποίες έχουν δοθεί σε νύφες για τους γάμους τους.

Οι κανόνες φαίνεται να αλλάζουν κάθε εποχή , αλλά υπάρχουν μερικοί μύθοι ότι τα ζευγάρια δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για:

Κανόνας # 1: Δεν μπορείς να δεις τη νύφη ή το γαμπρό, πριν φτάσεις στην εκκλησία.

Σπάζοντας αυτό τον κανόνα μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό!

Πώς θα το κάνεις αυτό; Πριν τη τελετή να είστε μαζί με τον αγαπημένο σου βγάζοντας φωτογραφίες πριν το γάμο. 1ον είστε και οι 2 πιο χαλαροί και 2ον βγάζετε πολλές φωτογραφίες έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο να απολαύσετε τη δεξίωση μετά το γάμο.

Κανόνας # 2: Θα πρέπει να πετάξεις την ανθοδέσμη και την καλτσοδέτα.

Πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα 2.

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να δώσουν τη νυφική ανθοδέσμη στο ζευγάρι που παρευρίσκεται και είναι μαζί τα περισσότερα χρόνια και επίσης πολλές νύφες δεν αισθάνονται τόσο άνετα να τους σηκώσει ο γαμπρός το φόρεμα για να βγάλει τη καλτσοδέτα και να τη φορέσει στο κεφάλι σε κάποιον από τους καλεσμένους!!!

Κανόνας # 3: Ο γάμος σας πρέπει να είναι Σαββατοκύριακο.

Αυτό ισχύει όλο και λιγότερο. Πολλοί διάσημοι πλέον κάνουν το γάμο τους καθημερινές .

Κανόνας # 4: Θα πρέπει να παρέχεις τη μεταφορά για τους καλεσμένους σας για μια ολόκληρη μέρα.

Αν και αυτό είναι μια πολύ ωραία χειρονομία, σίγουρα δεν είναι υποχρεωτική. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά , τότε κανένα πρόβλημα ,μπορείς να το προσφέρεις. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση μήνες πριν και αυτό σημαίνει ένα επιπλέον άγχος και κούραση για εσάς και τον σύντροφό σας.

Κανόνας # 5: Κάποιος πρέπει να σε συνοδεύσει στην εκκλησία και να σε παραδόσει στο γαμπρό.

Εάν θες να πας μόνη σου πας μόνη σου. Εάν δεν έχεις ένα γονέα, αδελφό, ή κάποιο συγγενή, τότε μπορείς να περπατήσεις μέχρι τον αρραβωνιαστικό σου μόνη σου.

Εκτός αυτού, πολλοί διάδρομοι είναι στενοί, και αν φοράς ένα φουντωτό νυφικό τότε θα είσαι η μόνη που θα χωράς σε ένα στενό διάδρομο.

Κανόνας # 6: Ο φίλος σας θα είναι ο σχεδιαστής, ο DJ ,κλπ.

Θεωρούμε ότι αυτό το λάθος συμβαίνει όλη την ώρα.. Ενώ είναι μια ωραία σκέψη… άκουσε τη συμβουλή μας και προσέλαβε έναν επαγγελματία.

Άφησε τους φίλους σου να είναι μόνο οι προσκεκλημμένοι στο γάμο!

Κανόνας # 7: Στη δεξίωση πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη σειρά.

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να οργανωθούν – για παράδειγμα: ο πρώτος χορός, το κόψιμο της τούρτας και άλλες παραδόσεις.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός για το ποιο θα γίνει πρώτα!

Είναι ο γάμος σου και θα τα κάνεις με όποια σειρά σου αρέσει!!