Για τους λάτρεις του κοτόπουλου και του πέστο, αυτή η συνταγή… είναι το κάτι άλλο με μόνο 3 υλικά!

Υλικά

Λάδι για το τηγάνισμα
1 φλιτζάνι  ψιλοκομμένο ψωμί
4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
Αλάτι και  φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/4 φλιτζάνι βασιλικό (πέστο) και λίγο για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι να κάψει.

Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα μπολ και το θρυμματίζουμε.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε φέτες και προσθέτουμε  αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το  1/4 φλιτζανιού από το πέστο σε όλο το κοτόπουλο. Προσθέτουμε στο κοτόπουλο το θρυμματισμένο ψωμί και προσπαθούμε να κολλήσει επάνω στα τοιχώματα του κοτόπουλου όσο το δυνατόν περισσότερο.
Προσθέτουμε προσεκτικά το κοτόπουλο στο καυτό λάδι και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά σε μεσαία σκάλα. Τηγανίζουμε έως ότου το κοτόπουλο ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε το  κοτόπουλο με την υπόλοιπη σάλτσα πέστο ή με όποιο άλλο ντιπ σας αρέσει!

Καλή επιτυχία!