Τι θα λέγατε για παιδικό παρτυ μέσα στο φθινόπωρο;

Powered by

Ενα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με αγαπημένα υλικά και χρώματα που μόνο το φθινόπωρο μπορεί να μας δώσει!Το θέμα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από την Νατάσσα Σιδηροκαστίτου μέσα από την στήλη της στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου στο Star Channel

Άχιρα, κολοκύθες, κανέλες, λινάτσα, κούτσουρα και καρποί της φύσης συνθέτουν τα στοιχεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την διασκόσμηση!

Γλυκάκια σε σχήμα μικρών ζώων και καρπών της φύσης που θα κάνουν τους μικρούς σας καλεσμένους να καταβροχθήσουν με μανία!

Ποιός είπε πως η πρόσκληση δεν μπορεί να είναι χειροποίητη;

Γλυφιτζουράκια στα δέντρα για το πιο υπέροχο κέρασμα!

Όσο για τα δωράκια…. Κι αυτά χειροποίητα! Με φατσούλες από ζωάκια που μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε και μόνοι σας

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν οι δραστηριότητες από ένα πάρτυ έξω στη φύση;! Επειδή ο Οκτώβρης είναι ο μήνας της κολοκύθας, τι θα λέγατε για μια υπέροχη κολοκυθόπιτα από τα μαγικά χέρια των παιδιών;

Οσο για τις καστασκευές; Δεν τελειώνουν ποτέ! Φύση= φύλλα οπότε βουρ για την δημιουργία ενός πίνακα από μπογιές και φύλλα με είδη που προμηθευτήκαμε από το Leroy Merlin!

Και τι είναι αυτό που θέλουν τα παιδιά; Μα φυσικά πολύ παιχνίδι! Η Κηποπαιδεία είναι αυτό το μέρος όπου κάθε παιδί ονειρεύεται!

Αν θέλεις κι εσύ να οργανώσεις ένα υπέροχο φθινοπωρινό παρτυ κοντά στην φύση δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τους ειδικούς μας!

CREDITS

Οργάνωση: Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου (Eventfulgr)

Διακόσμηση: Βάσω Μεγαρίτη (Ονειροσταλίδα)

Είδη Party: Sweebies

Printables: Twenty2twins

Location: Κηποπαιδεία

Δραστηριότητες: Κηποπαιδεία

Είδη κατασκευών: Leroy Melrin

Ανθοστολισμός: Νάρκισσος

Γλυκά: SweetEri

Φωτογράφιση: Picme.gr

Video: Panos Konidis Cinematography