Την Κυριακή 18 Μαΐου η γλυκύτατη τραγουδίστρια επέλεξε να βαφτίσει τα δίδυμα αγοράκια της στην Αμερική.

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αμερική  και τόσο η Καλομοίρα όσο και ο σύζυγος της Γιώργος έλαμπαν από χαρά και συγκίνηση. Τα μικρά αγγελούδια  πήραν τα ονόματα  Δημήτρης και Νίκος, ονόματα των παππούδων τους .

Οι μικροί ήταν υπέροχοι! Ντυμένοι στα λευκά και οι δύο και μοναδικό αξεσουάρ η γαλάζιες τους πιπίλες.  Αυτά ήταν εξάλλου και τα χρώματα που επέλεξε η Καλομοίρα για την βάπτιση: λευκό και γαλάζιο τόσο στις λαμπάδες τους όσο και στα μαρτυρικά και τις μπομπονιέρες. Τα μαρτυρικά ήταν γαλανόλευκοι φιόγκοι με ένα καρτελάκι που έγραφε: τα ονόματα των παιδιών, την ημερομηνία που γεννήθηκαν και που βαπτίστηκαν και τα ονόματα των νονών τους!Ένα αναμνηστικό που θα μείνει σε όλους!!!!

Όσο για τις μπομπονιέρες; Ήταν μικρά βαζάκια γεμάτα με λευκά και γαλάζια κουφετάκια !

Η Καλομοίρα ήταν πανέμορφη! Φορώντας ένα στενό αμάνικο βεραμάν φόρεμα,ιβουάρ γόβες και έχοντας τα μαλλιά της κότσο, έμοιαζε σαν κοριτσάκι!

 Νονοί του μικρού Δημήτρη και του μικρού Νίκου ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, Αγάπιος και Γιώργος που τους έχουν παντρέψει, αλλά και η αδελφή και η ξαδέλφη της Καλομοίρας.

 Στη βάφτιση βρέθηκε και ο γνωστός make up artist & hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος, κολλητός φίλος της Καλομοίρας ο οποίος  επιμελήθηκε και την εμφάνισή της. Μετά το μυστήριο ακολούθησε τραπέζι με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Τις  φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός ανάρτησε η Καλομοίρα στο site της kalomira.com!

Να τους ζήσουν!!!!!