Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα, ταιριαστά και ταλαντούχα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που προτιμούν να κρατούν πάντα ένα χαμηλό προφίλ και να μην σπαταλούν τις προσωπικές τους στιγμές στα φλας. Ο λόγος γαι την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Πριν από λίγο καιρό, είχε γίνει γνωστό πως αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με κουμπάρα τη Μιμή Ντενίση.

Τελικά, η είδηση διαψεύστηκε, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς να το μάθει κανείς! Την αποκάλυψη έκανε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τον «αέρα» της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Epsilon.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδειξε αμήχανος, ωστόσο εξομολογήθηκε ότι ήταν ένας ήρεμος γάμος με λίγους καλεσμένους. Μάλιστα –όπως ήταν φυσικό- δήλωσε πολύ χαρούμενος για το πιο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την σύντροφό του.

Οι δυο τους μετρούν σχεδόν 1,5 χρόνο σχέσης, συγκατοικούν στα βόρεια προάστια, ενώ τους είχαμε απολαύσει και ως τηλεοπτικό ντουέτο στο Just the 2 of Us.

Να ζήσετε!

Πηγή: Peoplegreece.com