Γιατί όλα μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης!

από την Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Τα πράγματα πολλά , οι αποθηκευτικοί μας χώροι λίγοι! Ειδικά στο μπάνιο τα πράγματα πάντα έχουν αρνητικό πρόσημο όταν αναφερόμαστε στην αποθήκευση. Λίγα ντουλάπια, μικροί χώροι έρχονται σε αντίθεση με τα πολλά μας πράγματα! Τί κάνουμε λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση; Δημιουργούμε φυσικά! Ομορφαίνουμε τον χώρο μας με κατασκευές που θα μας  βγάλουν από την δύσκολη θέση! Δημιουργούμε με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας εύκολα και πολύ πολύ οικονομικά! Το σημερινό diy είναι αφιερωμένο στο μπάνιο! Φτιάχνουμε κουτιά αποθήκευσης από χαρτόκουτα και σχοινιά. Τέλειο; Πού να το δεις κιόλας!

Make it Like Natassa λοιπόν και ξεκινάμε!

Τι θα χρειαστείτε

– 1 κούτα 35x25cm

– 20m σχοινί

– 1 κομμάτι ύφασμα

– Θερμόκολλα

– Ψαλίδι

Βήμα 1: Σχηματίζουμε την κούτα και γυρνάμε τις άκρες προς τα μέσα.

Βήμα 2:  Κόβουμε το ύφασμα στις διαστάσεις που θέλουμε και το τοποθετούμε στην εσωτερική μεριά της κούτας, αφήνοντας απ’ έξω  περιμετρικά περίπου 7cm.

Βήμα 3: Κολλάμε το σχοινί γύρω από την κούτα, χρησιμοποιώντας την θερμόκολλα.

TIP: Μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι σχοινί που περίσσεψε και να κάνετε μερικά διακοσμητικά δεσίματα στις γωνίες του κουτιού. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνετε από την μια ένα πιο όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και σε πρακτικό επίπεδο  γεμίζετε το κενό που μπορεί να έχει δημιουργηθεί στις ενώσεις.

Και το κουτί για το μπάνιο μας είναι έτοιμο! Τόσο απλά!

Αν θέλεις κι εσύ να κατασκευάσεις το δικό σου κουτί αποθήκευσης  δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στο πλησιέστερο κατάστημα της Leroy Melin για να προμηθευτείς τα υλικά σου και  να ξεκινήσεις το DIY project σου …

Μake it Like Natassa λοιπόν και  καλή επιτυχία!