Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες το ωραιότερο δώρο για τις  γυναίκες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα φιλί κι ένα τριαντάφυλλο!

Αν λοιπόν θέλετε να ικανοποιήσετε την επιθυμία της γυναίκας της ζωής σας δεν έχετε παρά να της κάνετε δώρο το καλύτερο μπουκέτο. Με τριαντάφυλλα ή όχι, ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια είναι η πιο γλυκιά χειρονομία για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας!

Κι επειδή εμείς σας προτείνουμε μόνο τα πιο ξεχωριστά, επιλέξτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη σύνθεση με τα αγαπημένα σας λουλούδια για την συγκεκριμένη περίσταση. Λουλούδια ναι αλλά ποιά;

Απευθυνθήακαμε στον ειδικό και συγκερκριμένα στην Αντουανέττα Κουτσουράδη, ειδική στο λουλούδι και τις ανθοσυνθέσεις τα τελευταία χρόνια , για το ποιες είναι οι πιο ξεχωριστές δημιουργίες που μπορούμε να επιλέξουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Ενα τριαντάφυλλο, ένα μπουκέτο, μια σύνθεση… Όποια και να είναι η επιλογή σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αυτό που μετράει είναι η καλή διάθεση και φυσικά η άψογη παρουσίαση του!!!!!Τολμήστε κάτι διαφορετικό σε χρώματα και συνθέσεις και θα δείτε πως θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το έτερόν σας ήμισυ. Προτιμήστε vintage αποχρώσεις του κόκκινου και του σάπιου μήλου.Φυσικά το κόκκινο είναι πάντα must αλλά δεν σας υποχρεώνει κανείς τα επιλέξετε αν δεν σας αρέσει»…. μας εξηγεί η Αντουανέττα!

Αν η επιλογή σας είναι ένα λουλούδι… μπορείτε να κάνετε κι εσείς τις παραγγελία σας στο 210 80 10 395 ή να περάσετε από το κατάστημα της Antoinetta Koutsouradi Κυριαζή 2, Κηφισιά.