Ενα εορταστικό diy για το ρεβεγιον των Χριστουγέννων.

από την Έλενα Μανάκου

powered by

logoleroymerlin

Την πιο λαμπρή περίοδο του χρόνου δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς προτάσεις. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μοναδικός μας στόχος είναι να σας βοηθάμε να ξεχωρίζετε και να πρωτοτυπείτε.

Ακολουθήστε μας λοιπόν στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα υλικών DIY στην Ελλάδα το Leroy Merlin να ξεκινήσουμε τα ψώνια για διακοσμήσουμε το τραπέζι του ρεβεγιόν μας.

Επιλέγουμε κόκκινο ύφασμα για τραπεζομάντηλο ή ναπερόν , λευκή ανάγλυφη ταπετσαρία για ράνερ, κατακόκκινα αμπαζούρ σε 2 μεγέθη και υπέροχες κόκκινες κορνίζες. Μην ξεχάσετε και μερικά στολίδια από το δέντρο μας.

Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν γιατί το ρεβεγιόν πλησιάζει και έχουμε πολλά να κάνουμε.

Αφού στρώσουμε το τραπεζομάντηλο τότε απλώνουμε το ρολλό της ταπετσαρίας κατά μήκος του τραπεζιού και ισομοιρασμένο.

Βάζουμε το μεγάλο αμπαζούρ κάτω και κολλάμε μέσα το μικρότερο ώστε να μας δώσει την αίσθηση ενός δέντρου. Στην συνέχεια κολλάμε με την θερμόκολλα τις μπάλες ή όποιο άλλο στολίδι διαλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της διακόσμησης του τραπεζιού πάμε να φτιάξουμε τα μοναδικά σουπλά ευχών για τους καλεσμένους μας. Παίρνουμε τις κορνίζες που διαλέξαμε και αφού ανοίξουμε το πίσω μέρος γράφουμε την προσωπική μας ευχή για τον κάθε καλεσμένο μας, επανατοποθετούμε το χαρτάκι μας στην κορνίζα με τον ίδιο τρόπο που θα βάζαμε μια φωτογραφία και τοποθετούμε τα χειροποιήτα σουπλά μας τώρα στις θέσεις που θέλουμε.

Το τραπέζι μας τώρα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί τους καλεσμένους μας δημιουργώντας μια εντυπωσιακή και πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας!!!!!!!!!