Έχουμε Super Διαγωνισμό!!!! Ελάτε να “ταξιδέψουμε” μαζί στον μοναδικό κόσμο του Survivor Party με ασφάλεια και ψυχαγωγία!

Το EVENTFUL και η Παιδικό Πάρτυ Εκδηλώσεις – I Like Party σας κάνουν δώρο ένα 2ωρο Survivor Kids Πάρτυ με ατελείωτο παιχνίδι αξίας 300€!

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

**Μέσω Facebook**

1. Κάνε LIKE στην σελίδα του EVENTFUL στο Facebook.

2. Κάνε LIKE στην σελίδα του Παιδικό Πάρτυ Εκδηλώσεις – I Like Party στο Facebook.

3. Κάνε SHARE τον διαγωνισμό.

4. Κάνε MENTION ακόμη έναν φίλο σου!

**Μέσω Instagram**

1. Κάνε FOLLOW στην σελίδα της Νατάσσας Σιδηροκαστρίτου στο Instagram

2. Κάνε LIKE στo post του διαγωνισμού

3. Κάνε MENTION ακόμη ένα φίλο σου!

Καλή επιτυχία!!!

Oροι συμμετοχής :

Ο Διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2017 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Eventful.gr και της ilikeparty καθώς και τηλεφωνικά !!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-To Δώρο δεν εξαργυρώνεται με χρήματα !!

-Ο νικητής έχει το δικαίωμα να ‘’Παραλάβει ’’ το δώρο του την ημέρα της κλήρωσης ή έως και 10 ημέρες από την ανακοίνωση του Νικητή !!

Θα πρέπει να έχει μαζί του έγκυρη αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο για την εξακρίβωση στοιχείων.

-Η διάρκεια του Survivor Party  είναι  διάρκειας έως  2 ώρες

– Αριθμός  καλεσμένων παιδιών έως 20 άτομα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ

Το παιχνίδι αρχίζει και η περιπέτεια ξεκινά Τα καλεσμένα παιδια χωρίζονται σε Δύο ομάδες Επώνυμοι –Μαχητές

Πρόκειται για δύο εμψυχωτές –Ανιματερ

  • Ομάδα επωνύμων Εμψυχωτής- Ανιματερ Αργυρης Ναστόπουλος Τραγουδιτής από το συγκρότημα των One
  • Ομάδα Μαχητών ο Στέλιος Κουτσοδόντης {Ναυαγοσώστης και personal trainer }

Διοργανώνουν ένα ομαδικό πρόγραμμα με πολλά κινητικά παιχνίδια & διαγωνισμούς με αξεσουάρ (αντικείμενα) που φέρνουν οι ίδιοι. Το κυρίως μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει το καλύτερο σύστημα γυμναστικής έτσι ώστε η ασφάλεια κατά την άσκηση να συναντά τη διασκέδαση και το τέλειο αποτέλεσμα

Οι γυμναστές-Ανιματερ σχεδιάζουν το κάθε στάδιο της προπόνησής των καλεσμένων παιδιών και με βάση ενός προπονητικού προγράμματος, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και στόχους να σας καθοδηγήσουν με ασφαλή τεχνική των ασκήσεων –παιχνιδιών να πετύχουμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς λόγω ανταγωνισμού . Αποτελέσματα Μυϊκή ενδυνάμωση Καρδιο-αναπνευστική αντοχή Βελτίωση ελαστικότητας Αποκατάσταση τραυματισμών Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος Καλλιέργεια ισορροπίας Βελτιώση στάσης σώματός

Το Survivor Kids Party δημιουργήθηκε για να δώσει χαρά σε όσους βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια με βάση την σωστή γυμναστική… Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους Functional Training ώστε τα παιδιά να έχουν άμεσα τα καλυτερα αποτελέσματα. Έχουμε εξελίξει το καλύτερο σύστημα γυμναστικής ώστε η ασφάλεια κατά την άσκηση-παιχνίδι να συναντά τη διασκέδαση και το σωστό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς!

Ελάτε να ‘ταξιδέψουμε’ μαζί στον μοναδικό κόσμο του Survivori Party με ασφάλεια και ψυχαγωγία! Παραδοσιακά – κατασκηνωτικά παιχνίδια , τύπου σκυταλοδρομιών , παιχνίδια παρατηρητικότητας , ισορροπίας σε σχοινιά,κουβαδοδρομίες κτλ {Φωτογραφικό Υλικό } ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ από 8 εως 15 ετών – οι δοκιμασίες και τα παιχνίδια προσαρμόζονται με βάση την ηλικιακή ομάδα . .

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : Yφασμάτινες μπαντάνες + 6 δοκιμασίες survivor (με όλα τα αντικείμενα που απαιτούνται)

Οι Δοκιμασίες είναι συνολικά 20 αλλα ανάλογα με τον χώρο και τις ηλικίες των παιδιών σε κάθε εκδήλωση εξελίσσονται από 3-6 δοκιμασίες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες, με δύο χρώματα διαχωριστικές υφασμάτινες μπαντάνες ή περιβραχιόνια.

H πρώτη ώρα αναλώνεται με το πέρασμα της “αρένας”, με διαδρομή που τροποποιείται με βάση την ηλικία των παιδιών. Γίνεται μικρή διακοπή για το “έπαθλο” του φαγητού και συνεχίζουμε με τις δοκιμασίες !!

Το είδος και ο βαθμός δυσκολίας των δοκιμασιών, προσαρμόζονται και με βάση την ηλικία των παικτών, αλλά και τον χώρο που έχουμε στη διάθεσή μας.

ΕΙΔΙΚΑ αν έχουμε εξωτερικό χώρο, καλό είναι να ενημερώσετε τους γονείς ότι τα παιδιά θα κυλιστούν στο χώμα, ενδεχομένως να λερωθούν . . .

Όταν τα παιδιά είναι μικρά, ο τρόπος διεξαγωγής των δοκιμασιών διακριτικά ελέγχεται από τους γυμναστές μας, ώστε να μην υπάρξει στο τέλος μία ομάδα που θα υπερέχει.

Η ισοπαλία επιβραβεύει ΟΛΑ τα παιδιά με τα τελικά έπαθλα-διπλώματα .

Η  προσφορά του Δωρου  αφορά 2 εμψυχωτές μαζί με τα απαραίτητα αντικείμενα αξεσουάρ

Ο χώρος πρέπει να μας δοθεί 30 λεπτά πριν, για προετοιμασία.

I LIKE PARTY: +30 6982 178813 Tel: 210 9967562 Email: info@ilikeparty.gr Site:www.ilikeparty.gr

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!