Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τα λατρεύει!!!

                                                                 

 γράφει η σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη 

Στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας όπως ο γάμος ή η βάφτιση του παιδιού μας θέλουμε συνήθως να έχουμε γύρω μας τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα…. Έτσι επιλέγουμε για κουμπάρους μας…πολύ κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα…φίλους ή συγγενείς…για να ζήσουν από πιο κοντά τη χαρά μας και να μοιραστούν μαζί μας το άγχος αλλά και τις όμορφες στιγμές της προετοιμασίας και φυσικά το μυστήριο του γάμου ή της βάφτισης του παιδιού μας.

Επιλέγουμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο στενούς δεσμούς με αυτούς τους ανθρώπους….με στόχο να βρισκόμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου….για μια ζωή!Φυσικά οι κουμπάροι με βάση τα έθιμα του ορθόδοξου γάμου-βάφτισης στην Ελλάδα διαθέτουν για εμάς ένα σεβαστό ποσό….

Και φυσικά εμείς πρέπει αυτό να το ανταποδώσουμε κάνοντας τους ένα δώρο…!!

Και τι καλύτερο από ένα δώρο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ….μοναδικό και ιδιαίτερο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας με βάση την περίσταση, σύμφωνα με τα γούστα του παραλήπτη αλλά και το βαλάντιο μας…!! Μπορεί να είναι ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ από ασήμι ή χρυσό με πέτρες ή χωρίς και με τιμή που μπορεί να ξεκινά ακόμα και από 50-60€….. Την παραπάνω ιδέα φυσικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο αν είμαστε κι από την άλλη «όχθη»….

Η γιαγιά, η θεία μπορούν να κάνει ένα μοναδικό δώρο στο μωρό, στενοί φίλοι ή κουμπάροι να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο για το ζευγάρι που παντρεύεται, οι νονοί μπορούν να φτιάξουν έναν διαφορετικό σταυρό για το βαφτιστήρι ή ένα δώρο γέννησης, ονοματοδοσίας, γενεθλίων…

Οι ιδέες είναι πολλές, η ανάγκη για ξεχωριστά δώρα που να δείχνουν την αγάπη μας σίγουρα μεγάλη!!…και στις μέρες μας που αξιολογούμε διαφορετικά τα χρήματά μας φαίνεται πως είναι ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!