Για πάρτι, για βάπτιση ή μια αποφοίτηση το «Partea On» είναι η πιο πρωτότυπη θεματική επιλογή για τις αγαπημένες σας εκδηλώσεις.

Το Live Love by Harilena Giatra  γι’ ακόμη μια  φορά μας ενθουσίασε τόσο για την πρωτοτυπία της όσο και για την απίστευτη διακόσμησή της

Η συγκεκριμένη πρόταση της κορυφαίας εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων θα μπορούσε να καλύψει πολλά είδη event.

Το «Partea» μπορεί ν’ αποτελέσει  ένα υπέροχο, καλοστημένο candy bar για βάπτιση με ευφάνταστα χρώματα και απίθανα τρισδιάστατα -και όχι μόνο- σχέδια γλυκισμάτων.

Θα μπορούσε να είναι ένα «λονδρέζικο» θέμα για μια αποφοίτηση, για να αγκαλιάζει συναισθήματα του παρελθόντος με την θύμηση και την «γλύκα» του σήμερα!

Το εν λόγω decor προτείνεται επίσης για ένα soirée κυριών  σε ένα περιβάλλον απόλυτα ταιριαστό βάσει της συνήθειας των Λονδρέζων «tea time».

Όσο για την διακόσμηση σε γάμο,το συγκεκριμένο  στήσιμο μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε πρωινό  γαμήλιο πάρτι  με άρωμα Αγγλίας, άρωμα αναμνήσεων από φοιτητικά χρόνια του ζευγαριού.
Οι ιδέες για το θεματικό αυτό στολισμό είναι πολλές.Τοποθετήστε ρύζι ο σε teabags, αποφεύγοντας τα τετριμμένα (πουγκάκι, χωνάκι, τουλάκι με ρύζι) και παράλληλα ξεχωρίστε με μια ιδέα για ένα διαφορετικό sitting arrangement :χρησιμοποιήστε χρωματιστές καρδιές σε blue navy και κόκκινο με τα ονόματα των προσκεκλημένων και τοποθετήστε τες σε teabags, για τον απόλυτο συνδυασμό  με το θέμα!

Live Love by Harilena Giatra

www.livelove.gr