Ανάμεσα στα top 10 γαμήλια ταξίδια είναι και το εξωτικό Μπαλί.
Βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό με πλούσια τροπική βλάστηση, ατελείωτες παραλίες όπου η άμπωτη φέρνει στα πόδια σας κογχύλια βυθών παραμυθένιων.

bali1

Το Μπαλί δεν μοιάζει με κανέναν άλλο τόπο στο χάρτη. Ακροβατεί ανάμεσα στη γη και στον ουρανό, ανάμεσα στη φτώχεια και τη χλιδή με κατάφυτες εκτάσεις, εντυπωσιακούς ναούς και παραδοσιακά χωριουδάκια.

bali2

Το ταξίδι σας μπορεί να είναι όπως εσείς θέλετε…. ήρεμο με ατελείωτες ώρες χαλάρωσης ή πιο περιπετειώδες με δραστηριότητες όπως κατάβαση ποταμού μέσα από τροπική βλάστηση, ανάβαση ηφαιστείου . Μοναδική εμπειρία το κολύμπι παρέα με «άγρια» δελφίνια

bali3

bali4

Το Μπαλί είναι ιδανικός προορισμός για αγορές. Οι καλύτερες περιοχές για αγορές χειροποίητων προϊόντων είναι το Ubud και το Denpasar, αλλά και στην Kuta και τη Seminyak υπάρχουν πολλά καταστήματα. Εξαιρετική επιλογή αποτελούν τα ξυλόγλυπτα αγαλματίδια, οι πίνακες ζωγραφικής που απεικονίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων του, ………τα μπατίκ και τα μεταξωτά sarong.

bali5

Στην τουριστική Nusa Dua είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία, ενώ η Sanur και η Kuta το βράδυ μετατρέπονται σε ένα μεγάλο πάρτι που κρατά ως το πρωί.

Το Βόρειο Μπαλί είναι σαν μία άλλη χώρα, ανεξερεύνητο και παρθένο.

Θα χρειαστείτε το λιγότερο 5 με 6 ημέρες για να ανακαλύψετε όσα έχει να προσφέρει το Μπαλί

Η καλύτερη περίοδος για να πάτε είναι το δικό μας καλοκαίρι. Το κλίμα είναι ξηρό και οι μέρες ηλιόλουστες.

Οι μήνες με τη μεγαλύτερη βροχόπτωση είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος.

Σου προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία όπου μπορείς να απολαύσεις απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και χλιδής.

Mercure Kuta Bali

bali6

 

Hard Rock Hotel

bali7

 

 

The Kuta Beach Heritage Hotel

bali8