Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζουν την καμπάνια Beauty For A Purpose και γίνονται έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες σε όλους τους ρόλους!

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, σε μία εκδήλωση με «Άρωμα Γυναίκας» στο Public Café στο Σύνταγμα, η Avon παρουσίασε επίσημα τη νέα της καμπάνια Beauty For a Purpose με κεντρικό πρόσωπο τη Μαρία Μπεκατώρου και ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο θεσμό των Βραβείων Βιβλίου των Public με την χορηγία της ειδικής κατηγορίας «Γυναίκα Ηρωίδα», αποδεικνύοντας ότι στο πνεύμα της νέας της καμπάνιας επιβραβεύει έμπρακτα τη δυναμική των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή εμπνευσμένων βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της online προώθησης της καμπάνιας Beauty for a Purpose. Με το γνωστό μπρίο και κέφι της, η Μαρία Μπεκατώρου υποδύθηκε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και επαγγέλματα που καλείται η σύγχρονη γυναίκα να αναλάβει: Υπάλληλος σε εταιρία, μαμά, δασκάλα, νοσηλεύτρια, οδηγός ταξί, receptionist… Η Avon πιστεύει ότι, όποιο ρόλο και αν έχει κάθε γυναίκα, πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να νιώθει όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά και να τη μεταδίδει στους γύρω της. Να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι.

Με την online καμπάνιας της, η Avon επιδιώκει να αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στα social media προσεγγίζοντας τα πιο νεανικά κοινά και αναδεικνύοντας το ανανεωμένο, φρέσκο, σύγχρονο πρόσωπο της. Για το σκοπό αυτό ώθησε τις γυναίκες καλεσμένες της να φωτογραφηθούν με αντικείμενα που εκφράζουν αυτό που νιώθουν ή πολύ απλά αυτό που είναι στην καθημερινότητά τους αναλαμβάνοντας πολλούς, διαφορετικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους!

Γιατί για την Avon κάθε γυναίκα πρέπει να είναι δύο πράγματα: όποια και ό,τι θέλει!

Σχετικά με την Avon

Η Avon είναι η Εταιρία που εδώ και 130 χρόνια υπηρετεί την ομορφιά, την καινοτομία, την αισιοδοξία και -πάνω απ’ όλα- τις γυναίκες. Τα προϊόντα Avon περιλαμβάνουν γνωστές και αγαπημένες μάρκες όπως τις σειρές ANEW, Avon Color, Avon Care, Skin-So-Soft και Advance Techniques. Σήμερα υπάρχουν 6 εκατομμύρια ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι Avon που πωλούν τα προϊόντα Avon σε περίπου 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr