Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας σε μια τελετή με δεκάδες καλεσμένους. Κουμπάροι ήταν οι καλοί τους φίλοι, Νάντια Κοντογεώργη, ο Λάμπρος Φισφής, και Κωνσταντίνος Καικής, ενώ το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Μιμή Ντενίση, η Κατερίνα Γερονικολού, o Μίνως Θεοχάρης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και φυσικά η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η νύφη έστησε, όπως επιβάλλει το έθιμο, τον γαμπρό για 20 λεπτά, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αέλια, που ήταν ένα από τα τρία παρανυφάκια.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη εντυπωσίασε με το νυφικό της, που ήταν Konstantinos Melis By Laskos, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς έλαμπε από ευτυχία στο γαμπριάτικο κουστούμι του από τον G.Papadogamvros.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο χώρο εκδηλώσεων του Balux, Septem Prive, όπου τραγούδησε o Alex Economou από το «The Voice» με τη μπάντα του.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες, που κατέγραψε ο φακός του Βασίλη Γερμάνη από το protothema.

Πηγή: www.peoplegreece.com